Toimitusehdot

Tilaukset:

Majlen.fi   tilaukset pyritään toimittamaan 2-3 vrk:n sisällä tilauksesta. 
Tilaamasi tuotteet toimitetaan valitsemasi toimitustavan mukaisesti paikkakuntasi lähimpään pakettiautomaattiin tai noutopisteeseen.
Huomioithan että pienet lähetykset (alle 500 gr) verkkokauppa toimittaa  suoraan kotiosoitteeseen (koskee postin toimitusta).
Verkkokauppa lähettää sähköisessä muodossa vahvistuksen sähköpostiisi kun tuote on toimitettu.

Asiakkaalle lähetetään tekstiviesti kun lähetys on noudettavissa. Tarkkailethan viestejä.

Tilaukseesi lisätään 5.90 euron toimituskulut (normaali kirje- tai pakettilähetys). Ahvenanmaahan toimitettujen tilausten toimituskulut ovat 9.90e.

Lisätietoa ulkomaisista toimituskuluista saat ottamalla yhteyttä e-mailitse.

Tilaukset postiennakolla: 
Jos haluat lähetyksen postiennakolla - yhteisestä sopimuksesta lähetys on mahdollinen. Sopiaksemme postiennakkolähetyksestä sinun tulee ottaa yhteys sähköpostitse:  info@majlen.fi.  Toimituskuluihin lisäämme 6.90 € postimaksulisän.
 

Nouto myymälän toimipisteesta sovittuna ajankohtana, osoitteessa Rautatienkatu 24, Tampere.

Sovittuna noutoajankohtana asiakas saa tuotteet mukaansa ja voi sovittaa ne jo paikan päällä, niin halutessaan. Tällöin valitset toimitustavaksi noudon myyjän toimipisteestä.  Tilausten nouto tulee tapahtua 4 vrk kuluessa tavaroiden noudettavuus ilmoituksesta, muutoin tilaus perutaan. Pidemmän noutoajan voit sopia erikseen.

Tilauksen vahvistuksen jälkeen asiakas saa sähköisessä muodossa tilausvahvistuksen.

Toimitustavan ollessa nouto myyjän toimipisteessä, voi maksun suorittaa myös käteisellä noutopisteessä, tai kuitti suoritetusta maksusta.  Maksuvälineenä käy myös yleisimmät korttiostot.

MAKSUTAVAT

Verkko- ja luottokorttimaksut:

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Mikäli haluat maksaa Luottokunnan maksutapojen kautta, Majlen toimii vain tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Majlen vastaa siis ainoastaan tuotteen markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta. Voit tarpeen vaatiessa myös osoittaa reklaamation Suomen Verkkomaksut Oy:lle.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Luottakunnan kautta tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla on kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.  Luottokortteina käy Visa, Mastergard ja Visa-Electron.

Tilisiirtomaksu

Maksun voi suorittaa myös tilisiirtona, joka tulee suorittaa tilauksesta seuraavan pankin aukiolopäivän aikana. Ellei maksu ole kirjaantunut tilille ilmoitettuna aikana, tilaus raukeaa.  Muistathan että tilaus on sitova ja  tilauksen peruuttamisesta on aina ilmoitettava sähköpostiimme.

Toimitustavan ollessa nouto myyjän toimipisteessä, voi maksun suorittaa myös käteisellä noutopisteessä, tai kuitti suoritetusta maksusta.

****

KLARNA - LASKU   laskutuslisä 0 € tai Klarna-tili.

Lasku lähetetään sähköisessä  muodossa reilun viikon kuluttua siitä kun lähetys on postitettu.

Yritystilauksissa vastaanottajan osoitteen on täsmättävä y-tunnukselle kaupparekisterissä määritellyn postiosoitteen kanssa.

*******
KAUPAN OMA LASKU (rajoitettu asiakasryhmä)
 

****    ASIAKASPALAUTUS ******

Tuotteilla on palautus/vaihto-oikeus neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta. 
Palautus tulee ilmoittaa täyttämällä tilauksen mukana toimitettu palautuslomake.


Jos teet peruutuksen ilman, että noudat tuotetta, tulee sinun ilmoittaa siitä meille (katso tarkemmin lunastamaton paketti).

Yli 14 vrk yli meneviä lähetyksiä emme lunasta.
Postiennakkolähetyksiä tai muuta kuin asiakaspalautuksena tulleita lähetyksiä emme myöskään lunasta.

Palautusoikeus koskee vain täysin käyttämättömiä tuotteita. Tuotteissa olevien lappujen tulee olla paikallaan. Mikäli tuote ym. laput ovat tuotteesta poistettu, katsomme tuotteen olevan käytetyn jota emme hyvitä.

Tilausten hyvitykset ( tilisiirrot/klarna-lasku) hoidamme noin 1½ viikon sisällä siitä kun tuote on palautunut ja  tarkastettu. Klarnalla tehtyjen tilausten palautushyvitykset /muutokset hoitaa aina verkkokauppa.  Muuttuneen laskukopion lähetämme sähköpostiisi. Tarkkailethan sähköpostiasi.

Majlen.fi  pidättää oikeuden sulkea asiakastilin, mikäli asiakas toistuvasti palauttaa kaikki tilaamansa tuotteet ja näin ollen aiheuttaa kohtuuttomia kustannuksia  Majlen.fi:lle.

Huom! Noutamattomat lähetykset eivät kuulu palautuksiin, joten näin ollen niitä emme hyväksy.

Mikäli et pakettia nouda tai ilmoita meille käyttäväsi peruutusoikeuttasi, veloitamme sinulta käsittelymaksun, palautusmaksun  sekä  käsittelykustannukset yhteensä 20 €.

Jos noutamaton lähetys toimitetaan asiakkaalle uudelleen, veloitamme myös palautuksesta aiheutuneet postikulut 5.90€

Jos palautat kaikki tilaamasi tuotteet, vähennämme hyvityksestä palautuskuluja 5.90 €. (postin kotipakettitilaukset 12.90) Mikäli pidät osan tuotteista, palautus on ilmainen.
Jos palautat kertaalleen jo vaihdetun tuotteen, veloitamme palautuskulut 5.90 €.
Jos vaihdat tuotteet muihin saman arvoisiin tuotteisiin, toiseen kokoon tai väriin vaihto on ilmainen.
Jos samaan tilaukseen tehdään useampi palautus, on asiakaspalautus maksullinen 5.90 €. 
Ahvenanmaahan toimitettujen tilausten palautuskuluja emme hyvitä (9.90e).

Postiennakkotilauksissa postiennakkomaksua 6.90 emme palauta.

 

Kuoreen tulee merkitä: ASIAKASPALAUTUS.  Palautuksen yhteydessä pyydä postin virkailijalta itsellesi  erillinen palautuskuitti. Vain kuittia vastaan palautamme mahdolliset matkalla kadonneet lähetykset.

 

Palautusosoite (postin palautus)

Sopimusnumero: 625380

T:mi Majlen
Rautatienkatu 24
33100 Tampere

¤¤

Palautusosoite (matkahuolto - lähellä paketti)

Sopimusnumero: 9538730

T
mi Majlen
Rautatienkatu 24
33100 Tampere------------------------------------------------

Tietosuojakäytäntö

Rekisterinpitäjä: Tmi Majlen
Osoite: Rautatienkatu 24, 33100 Tampere

Y-tunnus: 1897859-2

 

Rekisterin käyttötarkoitus:

Rekisteriin kuuluu verkkokaupan ja käteiskaupan asiakkaat.
Asiakassuhteen hoito, asiakasyhteydenpito ja markkinointi.


Luovuttamasi henkilö- ja osoitetiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Myöskään osoitetietoja ei käytetä markkinointiin ilman asianomaisen lupaa.

Henkilötietoja käsitellään tarkoituksissa, jotka liittyvät asiakassuhteen hoitamiseen, hallinnointiin ja kehittämiseen ja  laskutukseen liittyen.

Lähtökohtaisesti  emme kysy asiakkaan pankkitilinumeroa emmekä koskaan luottokorttitietoja.
Asiakkaan tilinumero  on meille tarpeen ainoastaan siinä tapauksessa, että palautamme kauppahinnan tai sen osan peruuntuneen kaupan takia.


Tietojen tallentaminen ja säilyttäminen

Tiedot tallennetaan ja säilytetään yrityksen järjestelmissä osana peruskirjanpidon tositeaineistona ja hävitetään kirjanpitoasetuksen mukaisessa määräajassa.