Toimitusehdot

Postitilaukset:

Majlen.fi   tilaukset pyritään toimittamaan postiin  2-3 vrk:n sisällä tilauksesta. 

Tilaamasi tuotteet toimitetaan valitsemasi toimitustavan mukaisesti postitse paikkakuntasi lähimpään pakettiautomaattiin tai noutopisteeseen. Verkkokauppa lähettää sähköisessä muodossa vahvistuksen sähköpostiisi kun tuote on toimitettu. Tarkkailethan sähköpostiasi.

Postin toimesta asiakkaalle lähetetään tekstiviesti kun lähetys on noudettavissa. Tarkkailethan viestejä.  Huomioithan että pienet lähetykset (alle 500 gr) verkkokauppa toimittaa suoraan kotiosoitteeseen.

Tilaukseesi lisätään 5:n euron toimituskulut (normaali kirje- tai pakettilähetys).

POSTIENNAKKOTILAUKSET: 
Mikäli haluat lähetyksen postiennakolla - yhteisestä sopimuksesta lähetys on mahdollinen. Sopiaksemme postiennakkolähetyksestä sinun tulee ottaa yhteys sähköpostitse:  info@majlen.fi.  Toimituskuluihin lisäämme 6 € postimaksulisän.
 
Toimituskulut ovat voimassa vain Suomessa. Lisätietoa ulkomaisista toimituskuluista saat ottamalla yhteyttä e-mailitse.

Nouto toimipisteesta sovittuna ajankohtana, osoitteessa Rautatienkatu 24, Tampere.

Sovittuna noutoajankohtana asiakas saa tuotteet mukaansa ja voi sovittaa ne jo paikan päällä, niin halutessaan. Tällöin valitset toimitustavaksi noudon myyjän toimipisteestä.  Tilausten noto tulee tapahtua 4 vrk kuluessa tavaroiden noudettavuus ilmoituksesta, muutoin tilaus perutaan. Pidemmän noutoajan voit sopia erikseen.

Tilauksen vahvistuksen jälkeen asiakas saa sähköisessä muodossa tilausvahvistuksen.

Toimitustavan ollessa nouto myyjän toimipisteessä, voi maksun suorittaa myös käteisellä noutopisteessä, tai kuitti suoritetusta maksusta.  Maksuvälineenä käy myös yleisimmät korttiostot.

MAKSUTAVAT

Verkko- ja luottokorttimaksut:

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin

Mikäli haluat maksaa Luottokunnan maksutapojen kautta, T:mi Majlen toimii vain tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. T:mi Majlen vastaa siis ainoastaan tuotteen markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta. Voit tarpeen vaatiessa myös osoittaa reklaamation Suomen Verkkomaksut Oy:lle.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Luottakunnan kautta tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla on kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.  Luottokortteina käy Visa, Mastergard ja Visa-Electron.

Tilisiirtomaksu

Maksun voi suorittaa myös tilisiirtona, joka tulee suorittaa tilauksesta seuraavan pankin aukiolopäivän aikana. Ellei maksu ole kirjaantunut tilille ilmoitettuna aikana, tilaus raukeaa.  Muistathan että tilaus on sitova ja  tilauksen peruuttamisesta on aina ilmoitettava sähköpostiimme.

Toimitustavan ollessa nouto myyjän toimipisteessä, voi maksun suorittaa myös käteisellä noutopisteessä, tai kuitti suoritetusta maksusta.

****

KLARNA - LASKU - laskutuslisä 0 €.

Laskulla maksaminen tapahtuu valitsemalla maksutavaksi Klarna-lasku.

Laskulla tehtävä tilaus edellyttää että olet vähintään 18 vuotias. Lasku edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä.

Verkkokauppa Majlen.fi toimittaa laskun sähköisessä muodossa n. viikon kuluttua tilauksen lähettämisestä. Tarkkailethan postiasi.

Yritystilauksissa vastaanottajan osoitteen on täsmättävä y-tunnukselle kaupparekisterissä määritellyn postiosoitteen kanssa.

 

KLARNA - TILI  - laskutuslisä 0 €.

Tilauksen loppusummaa lyhennät 1/24 laskun kokonaissummasta, tai vähintään 8.95 € kuukaudessa.

*******

KAUPAN OMA LASKU  lähetyksen mukana (rajoitettu asiakasryhmä)

Paperisen laskun huomautusmaksusta veloitamme 5 € maksulisän.

 

PALAUTUS / VAIHTO - ilmainen palautus ja vaihto-oikeus.

Tuotteilla on palautus/vaihto-oikeus neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta. 
Palautus tulee ilmoittaa täyttämällä tilauksen mukana toimitettu palautuslomake.

Jos teet peruutuksen ilman, että noudat tuotetta postista, tulee sinun ilmoittaa siitä meille (katso tarkemmin lunastamaton paketti)
.

Ilmoitathan palautuksesta myös sähköpostiimme:  info@majlen.fi

Yli 14 vrk yli meneviä lähetyksiä emme lunasta.  Postiennakkolähetyksiä tai muuta kuin asiakaspalautuksena tulleita lähetyksiä emme myöskään lunasta.

Palautusoikeus koskee vain täysin käyttämättömiä tuotteita. Tuotteissa olevien lappujen tulee olla paikallaan. Mikäli tuote ym. laput ovat tuotteesta poistettu, katsomme tuotteen olevan käytetyn jota emme hyvitä.

Tilausten hyvitykset ( tilisiirrot/klarna-lasku) hoidamme noin viikon sisällä siitä kun tuote on palautunut ja  tarkastettu. Klarnalla tehtyjen tilausten palautushyvitykset /muutokset hoitaa aina verkkokauppa.  Muuttuneen laskukopion lähetämme  sähköpostiisi. Tarkkailethan sähköpostiasi.

Majlen.fi  pidättää oikeuden sulkea asiakastilin, mikäli asiakkaan tekemien palautusten määrä on toistuvaa ja huomattavan suurta. 
 

Lunastamaton paketti

Huom! Noutamattomat lähetykset eivät kuulu palautuksiin, joten näin ollen niitä emme hyväksy.

Mikäli et pakettia nouda tai ilmoita meille käyttäväsi peruutusoikeuttasi, veloitamme sinulta käsittelymaksun, palautusmaksun  sekä  käsittelykustannukset yhteensä 20 €.

Jos lähetys toimitetaan asiakkaalle uudelleen, veloitamme myös palautuksesta aiheutuneet postikulut.
 
Noutamattomat tilaukset tai jatkuvat toistuvat palautukset  aiheuttavat   Majlen.fi, verkkokaupalle aiheettomia käsittely- ja toimituskuluja  minkä vuoksi pidätämme oikeuden asiakastilin sulkemiseen.

 

Palautus on sinulle maksuton. .

Kuoreen tulee merkitä: ASIAKASPALAUTUSPalautuksen yhteydessä pyydä postin virkailijalta itsellesi  erillinen palautuskuitti. Vain kuittia vastaan palautamme mahdolliset matkalla kadonneet lähetykset.

 

Palautusosoite:

T:mi Majlen

Sopimusnumero: 625380

Rautatienkatu 24

33100 Tampere

-----------------------------------------------

Tietosuojakäytäntö

Rekisterinpitäjä: Tmi Majlen
Osoite: Rautatienkatu 24, 33100 Tampere

Y-tunnus: 1897859-2

Rekisteriasioita hoitava henkilö
Maija-Leena Hietanen
Puh. 044-0780788

Rekisterin käyttötarkoitus:

Rekisteriin kuuluu verkkokaupan ja käteiskaupan asiakkaat.
Asiakassuhteen hoito, asiakasyhteydenpito ja markkinointi.


Luovuttamasi henkilö- ja osoitetiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Myöskään osoitetietoja ei käytetä markkinointiin ilman asianomaisen lupaa.

Henkilötietoja käsitellään tarkoituksissa, jotka liittyvät asiakassuhteen hoitamiseen, hallinnointiin ja kehittämiseen ja  laskutukseen liittyen.

Lähtökohtaisesti  emme kysy asiakkaan pankkitilinumeroa emmekä koskaan luottokorttitietoja.
Asiakkaan tilinumero  on meille tarpeen ainoastaan siinä tapauksessa, että palautamme kauppahinnan tai sen osan peruuntuneen kaupan takia.


Tietojen tallentaminen ja säilyttäminen

Tiedot tallennetaan ja säilytetään yrityksen järjestelmissä osana peruskirjanpidon tositeaineistona ja hävitetään kirjanpitoasetuksen mukaisessa määräajassa.